Incalzire in pardoseala 220 mp (pachet REHAU)

Incalzire in pardoseala 220 mp.

Locuinta unifamiliala in com. Focuri, avand un regim de inaltime D+P+E+M. Parterul, etajul si mansarda sunt incalzite cu sistemul de incalzire in pardoseala REHAU compus din: placa cu nuturi, teava rautherm S, sistemele de automatizare si control al temperaturii, termostate, etc.  Demisolul este incalzit cu radiatoare din aluminiu marca SEVEN – NOVA FLORIDA. Ca si variante de surse pentru producerea agentului termic s-a optat pentru mai multe variante: o centrala electrica, sistemul de panouri solare REHAU WK4 cu aport la incalzire si un termosemineu EDILKAMIN, toate acestea fiind corelate intre ele si legate la un puffer de 750 l.

Sistemul de panouri solare este format din 4 panouri plane cu geam securizat. Aceste panouri solare sunt foarte recomandate pentru zona noastra climatica, mai ales ca geamul securizat, in comparatie cu tuburile vidate, rezista foarte bine la grindina.

Instalatia sanitara a fost executata cu teava universala RAUTITAN iar ca sistemul REHAU sa fie complet, s-a montat si sistemul de aspiratie centralizata VACUCLEAN.

Sistemul de aspiratie centralizata a fost ales ca si solutie optima pentru a usura munca in procesul de igiena al locuintei. Avand in vedere ca este o locuinta pe 4 nivele, era destul de dificil sa se transporte un aspirator pe fiecare nivel. Sistemul de aspiratie Vacuclean instalat a fost proiectat cu cate 2 prize de aspiratie pe fiecare nivel, astfel incat furtunul de 8 m cu care este echipat sistemul poate ajunge in orice zona a casei.

incalzire in pardoseala rehau

Galerie foto