Iasi, Valea Lupului, Str DN28, Nr 34
0232-464445, 0743-683421, 0786-293999
office@platimar.ro

Solutii complete in instalatii

Comercializam si asiguram asistenta la montajul tuturor sistemelor de incalzire in pardoseala achizitionale de la noi. Cautam colaboratori in Iasi, Bacau, Suceava, Neamt, Vaslui si Botosani. Comercializam sisteme complete pentru incalzire in pardoseala din gama TECE Germania, Rehau, Uponor, comercializam si montam centrale termice pe lemn, peleti, gaz sau electrice, panouri solare, pompe de caldura, seminee, termoseminee,  cadre wc, cadre bideu, canale de dus, sisteme de aspiratie centralizata. Oferim consultanta gratuita in ceea ce priveste alegerea sistemului de incalzire. Dimensionarea si intocmirea necesarelor de materiale este de asemenea gratuita. Va asteptam!

Produse:

  • TECElux – WC-ul multifuncţional, echipat cu purificator de aer, sistem de acţionare cu senzori, sistem cu eliberare a două volume de apă şi sistem de ajustare a înălţimii – funcţional şi cu un design deosebit.
  •  TECEdrainline – Rigola de duş elimină din baie toate obstacolele, precum cădiţele sau cabinele de duş, permiţând realizarea unui design uniform al pardoselii.
 
  • Incalzire si racire in pardoseala TECE – Cand vine vorba de incalzirea in pardoseala,  TECE este de multa vreme in elita specialistilor: Inca din 1980, compania TECE a lansat pe piata prima teava compozita cu aluminiu  etansa la difuzia de oxigen. In acest moment, TECEfloor este un sistem complet compus din tevi, distribuitoare, accesorii pt montaj si controlul temperaturii. Toate componentele sistemului fiind selectate si testate pentru o compatibilitate de 100%, sistemul fiind inclus in programul de management al calitatii superioare SLQ (Silver Line Quality)
 

SC Platimar SRL IASI este o firma cu capital romanesc bazata pe calitate si seriozitate fata de clientii sai.

Suntem distribuitori la toata gama de tevi si fitinguri REHAU si TECE import Germania pentru incalzire si racire in pardoseala, instalatii termice, instalatii sanitare, panouri solare, pompe de caldura, seminee si termoseminee EDILKAMIN.

Putem veni in intampinarea beneficiarilor nostrii cu oferte avantajoase la diferite tipuri de centrale termice pe gaz, electrice, cazane pe combustibil solid si peleti datorita relatiilor de colaborare foarte bune cu dealerii autohtoni, regionali si locali precum si cu diferiti importatori de prestigiu.

Asiguram si executii de calitate in domeniul instalatiilor termice si tehnico-sanitare si cu alte tipuri de fitiguri si tevi in functie de cerere.

Suntem specializati in dimensionarea si montarea de instalatii termice, incalziri in pardoseala, panouri solare pentru apa calda sau cu aport la incalzire, pompe de caldura.

Asiguram consultanta la intocmirea dosarelor pentru programul CASA VERDE.

Asiguram de asemeni consultanta gratuita partenerilor nostrii, urmarim derularea lucrarilor pana la finalizarea acestora si punem la dispozitie trusele de montaj necesare executarii lucrarilor de instalatii termice si tehnico-sanitare.

Contactati-ne cu incredere daca doriti calitate, profesionalism, seriozitate si preturi avantajoase la nr. de tel. 0786293999, 0743683421, fax 0232464445 sau vizitati-ne la SHOW-ROOM-ul din IASI, VALEA LUPULUI, DN28, NR 34, vis-a-vis de FLORA LAND.

Asigurati-va ca materialele de calitate sunt puse in opera de personal de calitate!!!

Pentru consultanta tehnica gratuita si oferte de preturi, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact, la telefoanele afisate sau direct la SHOW-ROOM.